Data Backup & Recovery

Wij verzorgen data recovery voor alle datadragers, merken en besturingssystemen. Uw datadrager is bij ons in goede handen! Wij werken tevens hiervoor samen met meerdere partners op het gebied van data backup en recovery.

Laptop Reparatie

Is uw laptop kapot? Start hij niet meer op, wordt hij heet of traag? Laptops zijn kwetsbare apparaten waar gemakkelijk defecten in kunnen ontstaan. Sommige problemen worden veroorzaakt door de software, andere problemen ontstaan door defecte onderdelen, ofwel hardware. Wij fixen het!

Computer Reparatie

Of het nu gaat om een desktop kast, werkstation, all-in-one pc of compacte thin client, onze computer experts hebben voor elke pc een oplossing. De meeste onderdelen voor alle merken pc’s zijn op voorraad bij onze leveranciers, dus kan uw pc reparatie vlot en effectief worden uitgevoerd.

Netwerk problemen

Netwerkproblemen? Wij lossen deze voor u op met speciale software en natuurlijk met onze kennis van netwerksystemen.

Virus & Spyware verwijdering

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van spyware, malware, virussen en de varianten hiervan. Wij verwijderen dagelijks spyware en malware van computers, maar ook tablets en smartphones. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Via hulp op afstand en de nodige tools halen we het voor u weg.

Hardware verkoop

Naast reparatie van uw apparaat verkopen wij ook meer dan 200.000 hardware artikelen! Dus wat u ook zoekt, wij verkopen het!

Software Installaties & Upgrades

Wij installeren iedere vorm van software die u maar kunt bedenken. Daarnaast installeren en controleren wij de vele Windows updates die voortdurend door Windows worden aangeboden.

Cloud Diensten

Wij bieden ontelbare cloud diensten waaronder software vanuit de cloud (denk bv. aan Office 365). Neem voor meer informatie contact met ons op.

Optimaliseren pc en laptop

Wij zijn specialist in het weer snel en vakkundig opknappen van uw traag geworden computer of laptop. Breng hem eens langs voor een onderhoudsbeurt!